Blog-indlæg 9/4 2018

Dette indlæg er en fortsættelse af mit blog-indlæg far i går (8/4). I det indlæg var jeg usikker på, hvad mine blog-indlæg skal omhandle, den usikkerhed har jeg stadig.
Overordnet har jeg en ide om, at kommentere de daglige begivenheder, som optager mig eller som provokerer mig. Dvs.det kan både dreje sig om personlige ting / forhold, og om politiske emner, som interesserer mig og som behøver en eller anden form for bemærkning.

F.eks. irriterer det mig meget, at en ordentlig behandling fra kommunens side forudsætter, at man straks får kontakt med den rette sagsbehandler, som vil lytte og tage fat om problemerne. Min kritik er ikke rettet mod en bestemt kommune, jeg tror desværre, at man støder på disse problemer i de fleste af landets kommuner (pga. nedskæringer, stram økonomisk prioritering og inkompetence hos personalet). Desværre tror jeg ikke, at  landets politikere har lyst til at løse problemerne, for det vil koste penge, mange penge.